– Vi trur på Sandefjord, vi trur på seier til Sandefjord! – Sandefjord
Rune Allerød, Pål Lund og Sylvi Einhausen ved Bryggen i Bergen, klare for innsats når Sandefjord spiller mot Bergen i kveld kl 18.00.

– Vi trur på Sandefjord, vi trur på seier til Sandefjord!

Bergen er ikke akkurat farget i blått i dag, men noen innslag er det i hvert fall noen timer før det braker løs i Framohallen. Midt i byen, like ved Bryggen, finner vi denne trioen som alle heier på Sandefjord.

– Jeg trur det blir jevnt, veldig jevnt, med få mål. Laget med best forsvar og målvakt vinner så det blir 25-23 til Sandefjord, sier Rune Allerød.

Han er i vestlandshovedstaden sammen med to andre fra SH-styret; Pål Lund og Sylvi Einhausen. De har tatt turen for å få med seg den avgjørende kampen mellom Bergen og Sandefjord. Vinner vi, spiller vi i REMA1000-ligaen neste år. Spiller i uavgjort, må vi slå Ryger neste onsdag. Taper vi, blir det fort kvalifiseringskamper mot Haslum og den siste plassen i toppligaen.

Rune og de andre i styret dro sammen med laget fra Torp i formiddag. Mens spillerne har spist og hatt møte på et hotell i sentrum, har styre-troikaen kost seg med en lunsj nede ved Bryggen. Uten mat og drikke…. osv, vet du.

De blir ikke alene som Sandefjord-supportere i kveld, det er helt sikkert. Det vites og ryktes om mange i blått som skal finne veien til Framohallen, hvor kampstart er kl 18.00.