Noah og gjengen kommer, kommer du? – Sandefjord
Noah Allerød har to hatter i Jotunhallen onsdag, men kler dem godt!

Noah og gjengen kommer, kommer du?

Onsdag 10. mai er en ny skjebnedato for Sandefjord-gutta. Skal vi ha noen som helst mulighet på REMA1000-ligaen neste år må det bli seier og to poeng mot Ryger. For å bidra til best mulig publikumsstøtte har Noah Allerød invitert med hele russegjengen!

– Jeg trur vi blir ganske mange, i hvert fall 70, sier Noah, årets russepresident ved SVGS. Han er sjøl en del av håndballmiljøet i Sandefjord, har skrevet kontrakt for de to neste årene og håper helt sikkert på at det blir opprykk til det øverste nivået foran kommende sesong.

På spørsmål om han har innført tvangsframmøte, svarer han smilende at «neida, det har han ikke», men invitasjonene har gått ut bredt i russemiljøet. Og det hadde jo vært kult om avgangselevene hadde gitt Sandefjord et ekstra puff i ryggen!

Forhåpentligvis blir det bra med folk i Jotunhallen i morgen. Og forhåpentligvis får de se et Sandefjord-lag fra sin beste side. Det må til om gjestene fra Stavanger skal slås. Ryger er ingen kasteball i årets 1. divisjon. De ender på femteplass, uansett hvordan det går i morgen, og har levert flere gode kamper på bortebane – ikke minst da de slo serievinner Viking TIF 34-33 i Bergen i februar.