Veierød er usikker før skjebnekamp – Sandefjord
Han klør seg litt i hodet i dag, trener Einar Veierød. Hvilket mannskap kan han stille?

Veierød er usikker før skjebnekamp

Sandefjord møter Ryger til skjebnekamp i Jotunhallen i kveld kl 18.00. Trener Einar Veierød er usikker foran kampen.

Det står mye på spill for de blå i kveldens oppgjør mot Stavanger-laget Ryger. Etter at den direkte opprykksplassen glapp gjennom tapet mot Bergen sist onsdag, er det retten til kvalifiseringsspill mot Haslum det står om i kveld.

Alt annet vil være en sensasjon. Sandefjord er riktignok bare to poeng bak Bergen, og har dem på innbyrdes oppgjør, men det er ingen som i sin villeste fantasi vil tro at Bergen skulle tape for lillebror Fyllingen i deres felles hjemmearena Framohallen i kveld. Og det må til for at Sandefjord skal ha noen mulighet for å sikre seg andreplassen. Samtidig som vi slår Ryger, altså.

– Håndballforbundet lyktes med det meste i serieoppsettet i forhold til å skape spenning. Men at de klarte å legge Fyllingen mot Bergen i den siste serierunden er bare merkelig, sier Einar Veierød.

Sjøl har han utfordringer nok å stri med før kveldens kamp. Skader og sykdom har ført til at de siste treningene har blitt annerledes enn tidligere.

– Vi får se hva vi kan stille med. Det er usikkert, og det er klart det skaper bekymring, men det er lite å få gjort noe med. Fra tidligere er Johannes Gurrich ute for sesongen med ankelskade, det samme gjelder keeper Sander Akerlie.