BDO satser i og med Sandefjord – Sandefjord
Karl-Ludvig Mauland fra BDO, styreleder Pål Lund i SH, Tom Olav Førsund fra BDO og markedsansvarlig Kjell-Gunnar Dahle i SH .

BDO satser i og med Sandefjord

BDO samler kontorene sine i Sandefjord og satser sammen med Sandefjord Håndball. Fra høsten av vil rådgivning- og revisjonsgiganten pryde Sandefjord-draktene.

–  Sandefjord Håndball er en viktig aktør i lokalsamfunnet som bidrar til mye idrettsglede på mange nivåer. Den store forskjellen med Sandefjord håndball er den tydelige visjonen om lokal forankring og utvikling av lokale talenter. Vi ønsker å støtte opp rundt dette, sier Tom Olav Førsund, nytilsatt leder for BDO Vestfold.

Nettverk
BDO Vestfold har i dag kontorer i Larvik og Tønsberg, men blir samlokalisert på Tassebekk fra høsten av. Et av de første grepene BDO gjorde da det var klart at de skulle lokaliseres i Sandefjord var å inngå samarbeidsavtale med Sandefjord Håndball. Det gleder selvsagt oss i håndballklubben. Men BDO gjør det ikke av den grunn alene. 

– Et samarbeid med Sandefjord Håndball gir mange muligheter for BDO, blant annet tilgang til et spennende regionalt nettverk som gir oss gode kontakter i lokalmiljøet. Og samlinger som gir faglig påfyll. Det er viktig for oss, sier Førsund.

Fornøyd styreleder
Styreleder Pål Lund i Sandefjord Håndball er strålende fornøyd med klubbens nye samarbeidspartner.

– Vi er aller mest glad for at bedrifter i nærområdene våre ser betydningen av det vi driver med og ser at en felles satsing kan gi nytte for begge parter. Det er gjennom å bygge nettverk at både Sandefjord Håndball og BDO kan vokse. Denne samarbeidsavtalen er et synlig bevis på det, sier Pål Lund.

BDO har 70 kontorer landet rundt. Etableringen av det nye kontoret på Tassebekk markerer starten på en sterkere satsing i Vestfold.