Søndag er det vinn eller forsvinn: Sandefjord – Haslum kl 17.00! – Sandefjord
Espen Røhmer har forlenget kontrakten og er klar for Sandefjord også i 2024/25-sesongen.

Søndag er det vinn eller forsvinn: Sandefjord – Haslum kl 17.00!

Med seier over Haslum i Jotunhallen søndag lever håpet om REMA1000-liga neste sesong. Med tap er alt håp ute. Kommer du og heier?

Det er vinn eller forsvinn for Sandefjord-gutta søndag. Den andre av kvalifiseringskampene mot Haslum skal spilles, og Bærum-laget leder 1-0 etter 33-28 seier i Nadderud Arena sist søndag.

Sandefjord MÅ vinne for å sikre en tredje kamp onsdag. Og det holder å vinne, målforskjell betyr ingenting i denne kvalifiseringen. Det er første laget med to seirer som får gleden av å møte Elverum, Kolstad og de andre REMA1000-lagene neste sesong.

– Vi må ta dem tøffere, sa trener Einar Veierød etter borteoppgjøret. Haslums høyreback Stig-Tore Moen Nilsen, som for bare noen måneder siden spilte Champions League for Elverum, fikk nær sagt gjøre som han ville og skåret 10 mål på ti forsøk. I tillegg hadde han sju målgivende pasninger. Han sto med andre ord bak mer enn halvparten av Haslums mål.

Det kan han ikke få fortsette med i Jotunhallen om Sandefjord har tenkt seg å vinne. Det kom i det hele tatt alt for mange mål fra Haslums høyreside, hele 19 i tallet.

Nå får i håpe hjemmebanefordelen slår ut i Sandefjords favør. Men det fordrer at supporterne våre kjenner sin besøkelsestid. Vi vil se Sander Sagosen og Kolstad i Jotunhallen neste sesong, ja da må vi sannelig møte opp på kampen søndag og heie fram guttene våre. Vi regner med at det kommer en stor gruppe Haslum-supportere, la ikke dem få dominere i hallen!