– Det straffer seg å feile mot elitelagene! – Sandefjord
Martin Lundquist imponerte med ni skåringer mot Runar.

– Det straffer seg å feile mot elitelagene!

Trener Geir Oustorp var godt fornøyd med kveldens treningskamp mot Runar i Runarhallen. Kampen endte med 35-33 seier til Haukerød-laget.

– Det var en treningskamp, bare så det er sagt. Men så synes jeg det var mye bra, og litt dårlig. Det var flere av gutta som viste seg fram, og det er bra. Så straffes vi hardt på tekniske feil, og det visste vi. Spiller du mot et elitelag så er de gode til å utnytte våre feil; da blir det fort baklengsmål, sa Oustorp etter kampen.

Han fikk se et Sandefjord-lag som var helt på høyde med Runar i store deler av kampen. Lagene byttet på å føre, men aldri med mer enn et par mål. 16-14 ledelse til Runar ved halvtid ble til 35-33 ved full tid.

Førstesekseren
Oustorp startet med Johan Bergqvist i mål, Magnus Galabuzi Segujja og Lasse Døsen på kantene, Jakub Petrzela på strek og en bapsillerrekke med Johannes Gurrich, Espen Røhmer og Sander Wennberg Linderud.

Etter hvert kom Andreas Oustorp inn som midtback, Sander Ree-Lindstad på venstrebacken og Mikkel Ertsås på høyresiden. Erlend Strand (venstre) og Endre Svåsand (høyre) fikk prøve seg på kantene, det samme gjorde Victor Iversen (venstre).

Martin Lundquist kom i starten av kampen inn for å ta sjumeterskast etter at Johannes Gurrich misbrukte den første sjansen. Og han skåret på fire av fire. Men utover i kampen ble det mer og mer spilletid på den unge bakspilleren som virkelig grep den sjansen han ble tildelt i Runarhallen.

Etterpå spilte lagene en omgang til, men da var det stort sett juniorene fra de to klubbene som fikk prøvd seg. Og summen av 3×30 minutter ble 50-50. Snakk om å dele broderlig. 🙂

Ikke alvorlig
Det gikk et lite gisp gjennom SH-delen av publikum og trenerbenken da Johannes Gurrich måtte gå av banen med skade litt ut i den andre omgangen. Han klaget over smerter i den ene ankelen, men heldigvis var det ikke noe alvorlig. Johannes selv tenkte nok på at han nettopp er tilbake på banen etter operasjon i den andre ankelen…

Jakub Petrzela fikk prøve seg fra start i Tarik Repesas fravær. Han svarte med seks flotte mål.

Sandefjords lag, med målskårerne fra de første 60 minuttene: Johan Bergqvist, Sander Akerlie, Endre Svåsand 1, Lasse Døsen 1, Magnus Galabuzi Segujja 5, Victor Iversen 1, Jakob Petrzela 6, Sander Wennberg Linderud 1, Mikkel Ertsås 2, Espen Røhmer 2, Sander Ree-Lindstad 2, Johannes Gurrich 3, Martin Lundquist 9 (4).