Storfint besøk på onsdag når SH-damene møter Larvik i cupen – Sandefjord
Det blir gjensyn med Polina Gencheva når Sandefjord onsdag tar imot Larvik HK til 2. runde-kamp i NM i Jotunhallen. Men nå spiller Polina i hvitt og blått.

Storfint besøk på onsdag når SH-damene møter Larvik i cupen

Det er selvsagt ikke særlig tvil om hvem som vil gå seirende ut av 2. runde-kampen i NM mellom Sandefjord Håndball og Larvik HK. Men det skal jo bli veldig gøy å ønske Eli Smørgrav Skogstrand, Polina Gencheva og de andre Larvik-jentene velkommen i Jotunhallen!

Kl 19.00 blåser dommerne i fløyta for oppgjøret mellom 2. divisjonslaget Sandefjord og REMA1000-laget Larvik. To lag som aldri har møtt hverandre i de seks årene Sandefjord har hatt damelag, men som likevel ikke er helt ukjente for hverandre.

Nevnte Eli og Polina har begge spilt for Sandefjord, og i Larvik-stallen fins også for oss kjente spillere som Amanda Kurtovic (gravid) og Nora Rosenberg (ute med tretthetsbrudd nå, men spilte fjorårssesongen for SH).

Larvik har fått tidligere Storhamar-trener Arne Senstad som ny trener, og med femteplass i REMA1000-ligaen i fjor har de startet klatringen opp mot den norgestoppen de befant seg på i mange, mange år før Vipers overtok.

Sandefjord på sin side har mistet nesten alle de 2005-spillerne som gjestet klubben i fjor gjennom samarbeidsavtalen med Halsen. Tilbake står et gjeng seniorspillere og mange 06-ere som har som hovedmål å overleve i 2. divisjon, men som senest i helgas Skjærgårdsleker viste at de absolutt kan ha noe i den divisjonen å gjøre. Firemålstapet for divisjonskollega Hokksund torsdag var oppløftende i så måte. Kampene ellers endte med to seirer over svenske Hammarby (30-21 og 23-11) og tap 19-32 for 1. divisjonslaget Ålgård.

Men det er altså onsdag sesongen for alvor kastes igang med cupoppgjøret mot Larvik. Forhåpentligvis er det mange som har lyst til å se både på jentene våre og på et av Norges beste kvinnelige håndballag!