Sesongkortene lagt ut for salg! Løp og kjøp! – Sandefjord
Sesongkortsalget har åpnet!

Sesongkortene lagt ut for salg! Løp og kjøp!

Sesongkortsalget er åpnet! Nå kan du kjøpe deg inngang til alle 1. divisjonskampene for bare 1000 kroner eller for alle SHs hjemmekamper i alle klasser for 1500,-! 

Sandefjord-herrene sesongåpner på hjemmebane mot Oslo-studentene søndag 17. september kl 17.00, og allerede i morgen onsdag 16. august spiller damene NM-kamp mot Larvik. Det betyr at vi også åpner for salg av sesongkort. Vi fortsetter med fjorårets to varianter; én for Herrer elite i 1. divisjon, og én for alle kamper i SH-regi – inklusiv Herrer elite. Det er jo noen av oss som er mer interessert i håndball enn andre, og som gjerne vil ha med oss mest mulig god underholdning!

For begge sesongkort-variantene:  klikk her Så velger du Seksjon A og hva slags og hvor mange kort du vil kjøpe.

Med sesongkortet så får du oppleve våre 13 hjemmekamper denne sesongen. Ordinær voksenpris er 120 kr per billett på sittetribunen. Det vil si at dersom du planlegger å se flere enn 8 kamper i år, så vil det lønne seg å handle sesongkort. I tillegg er du sikret fast plass i hallen!

Vi velger i år også å kjøre et sesongkort for de som vil se mest mulig håndball. Kjøper du kortet til 1490 kroner får du et sesongkort som du kan bruke på alle andre kamper i SH-regi. Det er imidlertid bare på kamper i Herrer 1. divisjon at du får tildelt egen plass på sittetribunen.

Vi snakker om 11 kamper i Damer 2. divisjon, 11 kamper i Herrer 2. divisjon og minst like mange kamper i Herrer junior og Damer junior.