«Litt opp og litt ned» holdt til NM-avansement: 32-23 – Sandefjord
Espen Røhmer skårer Sandefjords første obligatoriske mål for sesongen og gir laget sitt ledelsen 1-0 mot HK-72 Sande torsdag.

«Litt opp og litt ned» holdt til NM-avansement: 32-23

Det svingte mye for Sandefjord-gutta mot HK-72 Sande torsdag kveld, men seier 32-23 gir plass i 3. runde og kamp mot REMA1000-ligalaget Kristiansand Topphåndball.

Det var ingen som forventet noe annet enn en solid Sandefjord-seier da de møtte 2. divisjonslaget HK-72 Sande til NM-dyst, selv på bortebane. Og det ble en solid seier også. Ni mål er god margin, og bare 23 baklengsmål er innafor.

Men det ble aldri noen festforestilling, aldri noen dokumentasjon på hvor godt laget til Geir Oustorp er en drøy uke før seriestart. Til det svingte det alt for mye. Sandefjord spilte bra i starten og ledet 5-1 etter bare seks minutter, og en god periode da de gikk fra 8-15 til 9-20 de første fem minuttene av den andre omgangen, men ellers – og kanskje særlig siste del av kampen, ble det veldig rotete.

Victor Iversen skårer for Sandefjord fra venstrekanten.

Seieren var selvsagt aldri truet, det var ikke HK-72 gode nok til. Og Oustorp fikk rullert godt på mannskapet sitt. Avslutningen ble f eks spilt med en ren juniorsekser, som god trening foran NM-kampen mot Kolstad søndag.

Nå blir det møte med Kristiansand hjemme i Jotunhallen. Kamptidspunkt er ennå ikke klart, men den skal være avviklet senest 13. september. – Det blir fint å få testet seg mot et elitelag, sa Geir Oustorp etter det som var hans aller første kamp som trener for Sandefjord.

Sander Wennberg Linderud ble kåret til Sandefjords beste spiller – helt fortjent.

Sandefjords lag: Johan Bergqvist, Sander Akerlie, Martin Lundquist 1. Andreas Oustorp, Endre Svåsand 4, Sander Wennberg Linderud 4, Magnus Galabuzi Segujja, Mikkel Ertsås 2, Sander Ree-Lindstad, Lasse Døsen 3, Erlend Strand 6 (3), Jakub Petrzela 2, Johannes Gurrich 2, Espen Røhmer 4, Victor Iversen 1, Tarik Repesa 3.