Oustorp: – En helt grei åpning – Sandefjord
Johannes Gurrich fikk etter hvert riktig retning på skuddene og ble kampens toppskårer med sine åtte mål.

Oustorp: – En helt grei åpning

Geir Oustorp så laget sitt spille sin første kamp i årets 1. divisjon mot Ros i Ros Arena søndag. – Det var en helt grei serieåpning med både plusser og minuser, sa han etter kampen.

Seier over Ros 33-26 var et mye bedre resultat for Sandefjord enn fjorårssesongens uavgjorte 27-27. To poeng i serieåpningen er den beste starten vi kan få, sånn sett.

– I første omgang var det ikke så mye å skrive hjem om, men det hjalp bra etter hvilen. Særlig forsvarsmessig fikk vi bedre tak på dem, sier Geir Oustorp.

Han valgte å kjøre lenge med sine tre antatt beste bakspillere, Johannes Gurrich, Espen Røhmer og Sander Wennberg Linderud. Det var først mot slutten av kampen at noen av juniorene slapp til.

– Martin (Lundquist), Mikkel (Ertsås) og Andreas (Oustorp) spilte mye i 2. divisjonskampen lørdag, i dag fikk seniorene spilletid. Det er viktig å få alle i gang, ikke minst Johannes. Han trenger mye matchtrening etter sitt langvarige skadeopphold, sier Oustorp.

Den største minusen han noterte seg søndag var noen unødvendige utvisninger. – Vi kan ikke pådra oss utvisning mens vi er i angrep eller prate på oss tominuttere. Mot sterkere motstand kunne det gått riktig ille, sier SH-treneren, som noterte 7 utvisninger til sitt lag mot bare to til motstanderen.