Oustorp: – På vårt beste har vi en mulighet! – Sandefjord
Sandefjord-kaptein Tarik Repesa får mye ansvar både i forsvar og angrep når Kristiansand kommer på besøk til cupoppgjør i 3. runde i kveld kl 18.30.

Oustorp: – På vårt beste har vi en mulighet!

Sandefjord møter REMA1000-laget Kristiansand i Jotunhallen i kveld (kampstart 18.30). Vinneren går videre til 4. runde i NM, og SH-trener Geir Oustorp håper det blir oss. 

Kristiansand har spilt to kamper i REMA1000-ligaen så langt og står bokført med to poeng etter tremålstap for Fjellhammer (27-30) i Lørenskoghallen og ettmålsseier (35-34) over Bækkelaget hjemme i Kristiansand. 

Sandefjord på sin side har bare spilt én seriekamp så langt, og den endte med seier 35-28 over ROS på bortebane.

– Spiller vi opp mot vårt beste tror jeg vi har en mulighet for å gå videre, sier Geir Oustorp, som gleder seg til kveldens kamp.  – Det er fint å spille kamper, og det er fint at vi får prøvd oss mot lag som ligger over oss på nivå, sier han.

For Sandefjord kan kvelden gi en etterlengtet revansj for det sure cuptapet (26-27) i Aquarama Arena i tilsvarende NM-runde for 3 år siden, da vi ledet med fire mål (22-18) med åtte minutter igjen å spille. Fra det mannskapet er det for øvrig bare Johan Bergqvist, Sander Wennberg Lindeud og Magnus Galabuzi Segujja igjen når lagene møtes i kveld.

Sander Ree-Lindstad var også med i 2020, men han er skadet og uaktuell mot Kristiansand. Det samme er langtidsskadde Anders Jansrud og Noah Allerød. 

Herman Bjørvik går fra Bring-spill (G16) i vår til møte med REMA1000-laget Kristiansand i kveld.

Inn på streken kommer 06-spilleren Herman Bjørvik, og som alternativ midtback til Espen Røhmer får 05-eren Andreas Oustorp muligheten. Endre Svåsand har vært syk tidligere i uka, men satser på å være klar til kamp.

– Skader og sykdom er en del av hverdagen. Vi spiller med de som er tilgjengelige, så får andre spillere muligheten. Sånn er det bare, sier Geir Oustorp, som har ett klart budskap til gutta sine før kamp:

– Vi må stå opp i forsvar og utnytte de mulighetene vi får i angrep. Da kan vi vinne denne kampen!