Slo Randesund 34-26: – Det viktigste å få spart noen spillere! – Sandefjord
Sander Wennberg Linderud ble vår BB nok en gang. Han fikk premien sin av Vilde.

Slo Randesund 34-26: – Det viktigste å få spart noen spillere!

Det var ikke alt som var like pent, men pent nok til at Randesund ble sendt hjem til Sørlandet med åttemålstap 34-26 i sekken. Sandefjords seiersrekke er ubrutt også etter den sjette kampen og Geir Oustorps gutter beholder grepet om den gjeve opprykksplassen til REMA1000-ligaen neste sesong. – Vi fikk spart flere sentrale spillere, og det var kanskje det viktigste i denne kampen, sier Oustorp etterpå.

Det var nok noen som lurte på om det skortet på konsentrasjon da Sandefjord og Randesund gikk til pause på 19-16. Hjemmelaget ledet nemlig med sju mål etter halvspilt omgang da Erlend Strand kontret inn sitt lags tiende skåring. Alt så ut til å gå på skinner. Men det var så lenge Espen Røhmer var p banen og styrte spillet. Så forsvant han ut og satte seg på spinningsykkelen og ble der til kampslutt.

Like etter mislyktes Johannes Gurrich såpass med en finte at trener Oustorp valgte å la ham sitte på benken resten av kampen for ikke å provosere ankelskaden som holdt ham ute fra laget nesten hele fjorårssesongen.

Dermed ble mye av ansvaret for Sandefjord-angrepet lagt på de unge skuldrene til Martin Lundquist og Andreas Oustorp. Og da framsto nok Randesund litt bedre enn de egentlig er om dagen. De spilte seg opp til 14-16 og 16-18 før Tarik Repesa fastsatte pauseresultatet til 19-16.

Fem snitter ut i den andre omgangen var de bare ett mål bak, på 19-20, før hjemmelaget satte inn turboen. I løpet av de neste tolv minuttene suste de i fra til 31-21, og kampen var vunnet. Rett og slett. Magnus Galabuzi Segujja var viktig i denne perioden da han kom inn på venstrebacken, det samme var ballsikre Lasse Døsen ute på høyrekanten. Med landslagsaktuelle Endre Svåsand ute med en mindre skulderskade ble det mye spilletid på Lasse, og han brukte anledning ualminnelig godt!

Et par innhopp ble det også på 1. divisjonsdebutanten Alex Molander, som vikarierte for Døsen i både første og andre omgang.

– Tre kamper på ti dager gjør at vi må redusere belastningen så mye som mulig. Vi fikk spart Espen, Johannes og Johan, mens Tarik spilte én omgang. Så gjør vi noen dårlige valg særlig det siste kvarter av første omgang, men vi er klare til å ta imot Falk om seks dager, og det er det viktigst, sier SH-trener Geir Oustorp.

Sandefjords lag: Sander Akerlie (35 %), Johan Bergqvist, Victor Iversen, Espen Røhmer 2, Magnus Galabuzi Segujja 5, Johannes Gurrich 1, Sander Wennberg Linderud 6, Andreas Oustorp 2 81), Martin Lundquist 3 (1), Lasse Døsen 6, Erlend Strand 2, Herman Bjørvik, Jakub Petrzela 3, Alex Molander, Tarik Repesa 4.