Et drama i to akter – for fulle tribuner: 26-26!! – Sandefjord
Espen Røhmer fikk bestemannspremien for Sandefjord etter rekordkampen mot Falk.

Et drama i to akter – for fulle tribuner: 26-26!!

Hos daglig leder Anders Holand Pettersen og styreleder Pål Lund gikk gliset nesten helt rundt. Med 1358 tilskuere i Jotunhallen ble fjorårets rekord slått med 201! Og på banen var det spenning til absolutt siste sekund, da Sandefjords beste spiller Espen Røhmer ordnet 26-26 og poengdeling. Gudskjelov! For publikum fortjente ikke å gå poengløse hjem denne lørdagen!

Det ble en uforglemmelig helaften i Jotunhallen. En kveld som mange vil huske, lenge. De første publikummerne dukket opp rett over klokka 16, og før dørene ble lukket – litt over klokka 17, var det 1358 mennesker i hallen. Mennesker som skapte en aldeles fantastisk atmosfære og ramme rundt lokaloppgjøret mot Falk.

Det er lov å si at uavgjortresultatet var et lite skår i gleden. Men sett kampen over ett fortjente faktisk ikke Falk å dra poengløse fra Jotunhallen. Til det ytte Johnny Jensens gutter for sterk motstand. De førte mye av kampen også. Ikke med mye, for det aller meste med bare ett mål, men Sandefjord sleit med å passere dem, sleit med å rykke ifra og lå farefullt til (23-25) da det var under fem minutter igjen å spille.

Heldig, heldig, heldigvis ble det ene poenget værende i Jotunhallen. Espen Røhmer ordnet den biffen fem små sekunder før slutt, etter at Falk hadde misbrukt sin sjanse til å avgjøre kampen ved å gå to foran. Gjestene fikk ballen etter utligningsmålet også, men heroisk forsvarsinnsats av Tarik Repesa sørget for at det bare ble et frikast som Falk-spilleren sende skyhøyt over mål.

I kampen om opprykk er det ikke sikkert Sandefjord tåler å miste så mange poeng, i hvert fall ikke på hjemmebane. men det får være underordnet i dag. De bidro sitt til å skape fest for veldig mange sandefjordinger (og noen fra Horten) og skal ha honnør for det!

Sandefjords lag: Johan Bergqvist (34 %), Sander Akerlie, Endre Svåsand 3, Espen Røhmer 3, Magnus Galabuzi Segujja 2, Sander Ree-Lindstad, Johannes Gurrich 3, Sander Wennberg Linderud 6, Andreas Oustorp, Martin Lundquist 1 (1), Mikkel Ertsås, Lasse Døsen 2, Erlend Strand, Jakub Petrzela 2, Tarik Repesa 4.