Harmonie på plass på SH-drakta – Sandefjord
To fornøyde daglige ledere: Glenn Jarle Eriksen i Harmonie (t.v.) og Anders Holand Pettersen i Sandefjord Håndball.

Harmonie på plass på SH-drakta

En av denne sesongens nye Sandefjord-sponsorer er dørfirmaet Harmonie Norge AS – et selskap som lever av  import og videresalg av dører, vinduer og porter til engrosmarkedet i Norge.

– Idrett og kultur er med på å sette Sandefjord på kartet, og i Harmonie har vi et hjerte for byen vår, sier daglig leder Glenn Jarle Eriksen om bakgrunnen for hvorfor de nå samarbeider om utviklingen av Sandefjord Håndball.

– Vi er med og støtter Sandefjord Fotball og den nye kulturarenaen også. I likhet med mange andre bedrifter i Sandefjord så ønsker vi å bidra med det vi kan, sier Eriksen.

Harmonie Norge AS hører til på det enorme industrifeltet på Borgeskogen, hvor de disponerer et næringsbygg på 10 000 kvadratmeter, hvorav 9500 er et svært imponerende lager med plass til flere hundre tusen dører og porter.

Produksjonen foregår i ulike land, men selve produktutviklingen skjer her i Norge, i Sandefjord. Det krever en tett og god dialog mellom Borgeskogen og de mange fabrikkene for å sikre at kvaliteten opprettholdes.

– Det er ikke sikkert vi selger så mange flere dører av å bidra på denne måten, men dette gjøres mest med hjertet, og det er vi veldig stolte av, sier daglig leder Glenn Jarle Eriksen.

Daglig leder Glenn Jarle Eriksen i Harmonie Norge AS.