Fem viktige kamper før jul – Sandefjord
Vi vil ha mer fest i Jotunhallen! Her ser vi Endre Svåsand i aksjon mot Falk.

Fem viktige kamper før jul

Sandefjord har fem kamper igjen før ribbe, pinnekjøtt og annet julesnadder kan fortæres. Hvordan ser tabelltoppen i 1. divisjon ut når julenissen kommer? Allerede søndag (kl 16.00) får vi en pekepinn!!

Charlottenlund 19/11 hjemme, Bodø 25/11 borte, Ryger 2/12 borte, Follo 9/12 borte og Nøtterøy 17/12 hjemme.

Det er de fem neste seriekampene for Sandefjord-gutta. Alle de fem motstanderne tilhører topp sju i divisjonen etter åtte spilte kamper. Med andre ord, det er nå alvoret starter for Geir Oustorp og hans menn.

Ikke bare for dem, heller. De første rundene har bestått av mange oppgjør mellom «antatt bedre» og «antatt dårligere» lag. Det er nå framover vi får en pekepinn på hvem som kan sikte seg inn mot opprykksplassen og hvem som ikke har de nødvendige kvalitetene som skal til for å nå neste års REMA1000-liga.

Follo og Bodø møtes i Stihl Arena 28. november. Etter den kampen er alle lagene ajour også i forhold til antall kamper.

Follos kamper før jul: Fyllingen H (19/11), Charlottenlund B (25/11), Bodø H (28/11), Falk B (2/12), Sandefjord H (9/12), Ryger B (16/12).

Tabelltreer Charlottenlund skal altså først ut mot oss i Jotunhallen, så Follo hjemme i Trondheim, før de avslutter høstsesongen med Ros H (2/12), OSI B (9/12) og Melhus H (16/12).