Hvem er sterkest i Jotunhallen? – Sandefjord
Johannes Gurrich blir helt sikkert sentral når Sandefjord i dag kl 16.00 skal måle krefter med Charlottenlund.

Hvem er sterkest i Jotunhallen?

Johannes Gurrich og Sandefjord skal måle krefter med Charlottenlund i Jotunhallen i ettermiddag, med kampstart kl 16.00. Hvem er sterkest?

Det er en ny generasjon gode håndballspillere som gjester Jotunhallen i dag. Trondheimlaget Charlottenlund er klar for semifinale i junior-NM etter seier 30-28 over Nærbø så sent som sist torsdag. For nøyaktig en uke siden banket de Falk med solide 32-22 på hjemmebane, og i går var en av deres storskyttere, venstrehendte Aksel Hald, med da Kolstad slo Haslum 31-23.

Med andre ord, trønderne har en helt annen kampbelastning i kroppene enn det våre gutter har. Vi slo som kjent Fyllingen 22-17 forrige lørdag og har kunnet bruke de siste åtte dagene på forberedelser til møtet med tabelltreerne fra Trondheim.

Så krysser vi fingre for at det, og det faktum at gutta i blått har flere år på håndball-baken enn gjestene, er med på å sikre Sandefjord to nye viktige poeng.

Velkommen til Jotunhallen kl 16.00!!