Kampstart kl 16.00: Møter et Ryger i siget – Sandefjord
Fredrik Svendsen (t.v.) har hovedansvar for Sandefjord mens Geir Oustorp er opptatt med Tsjekkia i VM for kvinner.

Kampstart kl 16.00: Møter et Ryger i siget

Sandefjord møter et Ryger-lag på frammarsj når de stiller til kamp i Stavanger Idrettshall i dag kl 16.00. Hjemmelaget har tatt seks poeng på de siste fem kampene og slo Falk 24-23 for bare en uke siden.

Tre kamper gjenstår før juleferien, og først ut er møtet med Ryger Stavanger. Et lag som har underprestert denne høsten, men som nok føler at de er på rett vei etter brukbare resultater i det siste, særlig på hjemmebane. Mot Bodø i midten av november vant de 30-24, og mot Falk sikret de seg seieren med minst mulig margin etter et oppgjør som var så tett som en håndballkamp kan være. Ingen av lagene ledet med mer enn to mål gjennom hele kampen.

– Dette er en av de tøffere bortekampene. Vi møter et lag som til nå har variert noe, men de har et solid og høyt toppnivå, sier fungerende hovedtrener Fredrik Svendsen.

Han melder om en god treningsuke etter storseieren over Bodø (33-21) sist helg.

– Vi har gjennomført øktene etter planen, sier Svendsen, som gleder seg over at vi stiller fullt 1. divisjonsmannskap i dag. Det betyr at Anders Jansrud også er med og får nye verdifulle spilleminutter på venstrebacken.

Kampen går på Direktesport. – Jeg håper vi får se en like engasjert, konsentrert og spilleglad gjeng som mot Bodø. Da blir dette veldig bra! sier Fredrik Svendsen.