Sesongåpning nummer to mot Fyllingen klokka 16.30! – Sandefjord

Sesongåpning nummer to mot Fyllingen klokka 16.30!

Sandefjord har hatt kampferie siden helga før jul. Derfor blir det nærmest som en ny sesongåpning når de tar imot Fyllingen i Jotunhallen i ettermiddag.

Det blir moro å se hva gutta har fått ut av det lange oppholdet siden Nøtterøy-kampen 17. desember (seier 35-30). Første del av sesongen ga 21 poeng på 13 kamper og en trygg andreplass på tabellen, fire poeng bak Follo og fire poeng foran Charlottenlund. Og vi skal huske at den andreplassen gir rett til kvalifiseringskamper for neste års REMA1000-liga. Motstander blir lag nummer 13 i REMA1000-ligaen, i øyeblikket Kristiansand, som har to poeng opp til Fjellhammer og Bækkelaget.

Fyllingen er et av de lagene som har ytt Sandefjord hardest motstand denne sesongen. Vi vant riktignok 22-17 i Framohallen i november, men halvveis i den andre omgangen sto det 15-16, og Sander Akerlie må få en stor del av æren for de to poengene med sin redningsprosent på 52!

Gjestene fra Bergen ligger utsatt til på tabellen med sine 8 poeng og tolvteplass. De fire siste lagene rykker ned i 2. divisjon, og Fyllingen har fire poeng opp til sikker plass. Det betyr nok at det ikke skal stå på innsatsen når de stiller opp i Jotunhallen i kveld.

Sandefjord stiller med tilnærmet fullt mannskap mot Fyllingen. Klokka 16.30 braker det løs. Ta en tur til Jotunhallen da vel!