Endre gleder seg til hovedretten! – Sandefjord
Endre Svåsand (19) har skrevet ny toårskontrakt med Sandefjord Håndball. Det gleder daglig leder Anders Holand Pettersen.

Endre gleder seg til hovedretten!

I dag blir det en lang dag for alle håndballinteresserte. For Sandefjords høyrekant Endre Svåsand blir den litt spesiell også. Han er nemlig ikke i tvil om at møtet med gamleklubben Ros i Jotunhallen kl 18 er hovedretten i en 3-retters gallamiddag med Norge-Porttugal som forrett (15.30) og Slovenia – Sverige (20.30) som dessert!

– De to kampene mot Ros er nok de to høydepunktene for meg denne sesongen, siden det er den klubben jeg kommer fra. Så jeg gleder meg veldig til i kveld, sier Endre, som kom til Sandefjord fra Røyken-klubben før denne sesongen. 19-åringen (fyller 20 2. februar) har skåret 37 mål for de blå på 13 kamper og ligger med det på fjerdeplass på toppskårerlista til klubben. Den toppes for øvrig av Sander Wennberg Linderud med 85, Johannes Gurrich med 61 og Endres kompanjong på høyresiden, Lasse Døsen, med 38.

Endre har en ekstra grunn til å glede seg akkurat i dag, for i går ble det klart at han er klar for to nye år med Sandefjord, fram til 2026. Han tegnet en ettårskontrakt i fjor, for å prøve seg litt fram. Nå var han ikke i tvil.

– Jeg trives aldeles utmerket. Det er en super gjeng med spillere og trenere, og Sandefjord er en flott klubb, sier Endre, som så langt har 5 ungdomslandskamper på CV-en, de siste i oktober 2022.

PS. Det kan sikkert herske delte meninger om hva som er de viktigste kampene på håndballmenyen i ettermiddag/kveld, men for oss i blått er det i alle fall liten tvil om at den aller viktigste spilles i Jotunhallen. 😀