Slo kraftig tilbake: seier 44-25 i Oslo – Sandefjord
Erlend strand ble toppskårer for Sandefjord mot OSI med åtte flotte mål.

Slo kraftig tilbake: seier 44-25 i Oslo

Det viktigste for Sandefjord søndag var å vise at tapet mot Ros onsdag var et hendelig uhell. Og det lyktes de med. Ikke alt var like vakkert, men poengene var aldri truet, og kampen mot OSI i Oppsal Arena endte med borteseier 44-25!

En rufsete start og en rufsete slutt på den første omgangen til tross, Sandefjord gikk til pause med ledelse 21-15. Angrepsmessig godkjent og vel så det, i forsvar kan utespillerne takke en meget god Johan Hedlund Bergqvist for at OSI ble hengende lengre og lengre etter utover i omgangen. Han leverte en redningsprosent på 42 de første tretti minuttene.

SH-trener Geir Oustorp stilte med Anders Jansrud fra start i denne kampen, mens Johannes Gurrich spilte midtback. Jakub Petrzela fikk også tillit fra start og svarte med fem flott skåringer før pause. Det var ungguttene som imponerte mest. Erlend Strand og Lasse Døsen sto også med fem mål til pause på en kombinasjon av kontringer og fine utspill/innspill. Sandefjord satset på tempo og lyktes.

Andre omgang ble en halvtimes ferd mot storseier. OSI sleit veldig med å skåre mål, mens Sandefjord fikk uttelling på det aller meste. Og som i første omgang; flest fra kant og strek. Det ble etter hvert en fin anledning for trener Oustorp til å gi spilletid til flere, og den muligheten benyttet de godt.

Så må det siers at det er en grunn til at OSI ligger nest sist på tabellen. Mot Sandefjord stilte de i tillegg uten flere sentrale spillere. Slik sett var det ikke 1. divisjonsnivå over det Oslo-laget viste. Men 19 måls seier er likevel overbevisende og en god grunn for Sandefjord-gutta til å se positivt fram mot neste helgs hjemmekamp mot Melhus (søndag kl 16.00).

Sandefjords lag: Johan Bergqvist (45 %), Sander Akerlie (36 %), Endre Svåsand 2, Magnus Galabuzi Segujja (ikke på banen), Sander Ree-Lindstad (ikke på banen), Johannes Gurrich 5, Sander Wennberg Linderud 2, Andreas Oustorp 2 (2), Martin Lundquist 3, Mikkel Ertsås 3, Lasse Døsen 6, Erlend Strand 8, Anders Jansrud 3, Jakub Petrzela 6, Fredrik Svendsen (ikke på banen), Tarik Repesa 4.