Røhmer (31) tar en ny sesong: – Føler jeg har mer å bidra med! – Sandefjord
Espen Røhmer har forlenget kontrakten og er klar for Sandefjord også i 2024/25-sesongen.

Røhmer (31) tar en ny sesong: – Føler jeg har mer å bidra med!

Gårsdagens nyhet var av det gode slaget. Espen Røhmer (31) er klar for en tredje sesong som Sandefjord-spiller. Og han har mange grunner å vise til når han blir spurt om hvorfor!

Mens sesongen 2023/24 bare er såvidt over halvveis gjennomført, er arbeidet med neste sesong i full gang. Tidligere er det blitt klart at Endre Svåsand og Sander Akerlie blir med Sandefjord videre. I går ble Espen Røhmer tredjemann ut av spillere som forlenger kontrakt med klubben. For Espens del handler det om et års forlengelse, dvs ut sesongen 2024/25.

– Selv om jeg er blant de eldste på laget føler jeg fortsatt at jeg har noe å bidra med, og da er det naturlig å skrive ny kontrakt. Jeg håper jeg kan være med å spille laget opp i REMA1000-ligaen igjen, og at vi kan etablere oss der, sier Espen Røhmer.

Han gir mye skryt til både lag og klubb når han skal forklare hva som ligger bak at han vil være med videre:

– Det er en gjeng med veldig gode gutter, både på og utenfor banen, og så har du alle i klubben som jobber hardt for å nå målene vi setter oss. Når jeg er skadefri får jeg mye tillit av trenerne også, og gjennom både trening og kamper håper jeg å kunne overføre til ungguttene mye av det jeg sjøl har lært opp igjennom årene, sier han.

Lang karriere
Rutine har Espen Røhmer mye av, med bakgrunn fra både Nordstrand, Fjellhammer, Bækkelaget/Nordstrand, Follo, Runar og Nøtterøy. I tillegg har han flere beachlandskamper for Norge. Yrkesmessig er han lærer på Krokemoa barneskole, en kombinasjon han trives godt med.

– Vi ligger an til å spille kvalikkamper for REMA1000-ligaen i mai, hva tenker du om det? Er vi gode nok for eliten?

– Jeg synes vi er på god vei, men vi mangler kanskje den bredden som skal til for å ta det siste steget. Vi har vært veldig skadeskutt i flere sesonger og god nok dekning på alle plasser er vesentlig for å kunne prestere jevnt over en hel sesong, Og akkurat det å prestere jevnt er noe vi må jobbe med, vi går på litt for mange «feilskjær» til å være helt der oppe og rykke rett opp. Men jeg ser veldig positivt på fremtiden og er sikker på at vi kommer tilbake igjen.

Tida vil vise
– I øyeblikket går du med plastret kne, blir du å se på banen mer denne sesongen?

– Det går framover, og jeg håper jo selv at jeg kan rekke noen kamper, men det får tiden vise. Jeg jobber godt med det fysiske og blir fulgt opp godt. Så får vi se om det er flere kamper igjen når jeg er klar, sier Espen Røhmer.