Oustorp etter 35-14: – Det blir atskillig tøffere på torsdag! – Sandefjord
Johannes Gurrich ble kåret til SHs bestemann mot Randesund.

Oustorp etter 35-14: – Det blir atskillig tøffere på torsdag!

Sandefjord vant som ventet stort over bunnplasserte Randesund i Kristiansand søndag. Men den kampen blir fort historie, for torsdag venter den utsatte kampen mot Bergsøy på nordvestlandet.

– Det ble en kamp hvor alle gutta fikk mye spilletid, og så hadde vi to meget gode keepere som sto en omgang hver og begge med over 50 i redningsprosent. Alt i alt var det en helt grei prestasjon mot et lag som ikke har så mye å kjempe om lenger, sier SH-trener Geir Oustorp etter seier 35-14 over sørlendingene.

Han fikk se en kamp der Sandefjord dominerte fra start, ledet 10-3 etter nitten minutter og 17-6 til pause. Andre omgang ble som den første, de blå vant den 18-8 og sammenlagt med 21 mål.

– Det var mange som fikk mer spilletid enn vanlig, og det er bra. Også med tanke på at vi fikk hvilt sentrale spillere fram mot Bergsøy-kampen torsdag, sier Geir Oustorp.

Den eneste som ikke kom på banen var Lasse Døsen, som skadet seg i rekruttkampen mot AK28 lørdag (endte 28-28) og trolig har bristet et ribbein. På den annen side spilte Noah Allerød sine første minutter i 1. divisjon etter å ha vært ute med en ryggskade hele sesongen.

– Bergsøy blir helt klart en hardere nøtt å knekke. De er gode hjemme, de kjemper for å overleve i 1. divisjon og det er en litt mer komplisert reise enn vi er vant med. Men vi skal gjøre vårt beste for å ta med begge poengene hjem, sier Oustorp.

Sandefjords lag: Johan Bergqvist (54 %), Sander Akerlie (50 %), Endre Svåsand 3, Magnus Galabuzi Segujja 1, Sander Ree-Lindstad 3, Johannes Gurrich 7, Sander Wennberg Linderud 3, Herman Bjørvik 2, Andreas Oustorp 4 (1), Martin Lundquist 2, Noah Allerød, Fredrik Engelstad, Erlend Strand 5 (1), Jakub Petrzela 4, Tarik Repesa 1