Nytt møte mellom gamle kollegaer når Falk tar imot Sandefjord – Sandefjord

Nytt møte mellom gamle kollegaer når Falk tar imot Sandefjord

I dag kl 16.00 smeller det i Lystlunden Arena i Horten. Vestfold-rivalene Falk og Sandefjord møtes til et nytt oppgjør som helt sikkert blir, jevnt, tøft, hardt og spennende. Slik det nesten alltid blir.

Da lagene møttes i Jotunhallen i høst endte det 26-26. Sandefjord kan være mest glade for at det ble poeng den gang. men lagene skapte i hvert fall en forrykende forestilling for de over 1300 publikummerne som hadde møtt fram. Så mange tilskuere blir det nok ikke i Horten i dag, men på banen kan det fort skje det samme: To lag som kjemper intenst om de to poengene.

De er viktigst for Falk, som leder an i kampen om den siste kvalifiseringsplassen for neste års REMA1000-liga. De trenger virkelig denne seieren, for Melhus ligger bare poenget bak, og det er fortsatt fire kamper igjen å spille. Sandefjord har nok poeng til å ta den første kvalifiseringsplassen allerede, og kan bruke de gjenstående kampene til å forberede seg på møtene med REMA1000-ligaens nest dårligste lag. Hvem det blir er i øyeblikket nesten umulig å spå, men trolig står det mellom Sandnes og Fjellhammer, med sistnevnte som en liten «favoritt».