– En full hall kan være det som avgjør! – Sandefjord
Fantastiske publikumsrammer for Endre Svåsand og Sandefjord-gutta da vi møtte Falk i fjor høst. Er det tillatt å håpe på noe tilsvarende i kveld?

– En full hall kan være det som avgjør!

Sandefjord spiller om en plass i REMA1000-ligaen neste år i Jotunhallen i kveld kl 18.00. – En fullsatt hall kan være det som avgjør denne kampen til vår fordel, sier daglig leder Anders Holand Pettersen, som håper på «kronekamp»-tilstander!

1358 tilskuere sørget for publikumsrekord i 1. divisjon da Sandefjord møtte Falk i oktober. En fantastisk ramme for en håndballkamp, det var et gjensyn med «gamledager».

I kveld håper klubben på noe av det samme: At publikum blir lagets åttende spiller. At stemningen fra tribunen gir oss en fordel av overtallsspill uansett.

– Vi har brukt det vi har av nettverk; samarbeidsklubber, sponsorer, andre håndballinteresserte og rett og slett Sandefjordsupportere, i et forsøk på å gi gutta den hjelpen de trenger. For det er ingen tvil om at den trengs; i ni av ti slike kamper er det eliteserielaget som vinner. At vi slo Fjellhammer med seks mål på tirsdag betyr ingen ting i kveld, sier Anders Holand Pettersen.

Han og resten av klubben er selvsagt spent om hva kvelden vil bringe. Sandefjord-seier, og saken er både biff, ertesuppe og karbonade. Da er vi i REMA1000-ligaen neste sesong. Uavgjort er ikke noe gjeldende resultat. Det skal kåres en vinner, så da blir det ekstraomganger og eventuelt straffekast. Tap, og det blir en tredje og avgjørende kamp i Lørenskoghallen på tirsdag.

– Det hadde vært utrolig artig å møte topplagene i Norge neste sesong. Klarer vi å fylle hallen kan vi bidra til det. Og husk: Det er gratis inngang for alle under 16 og for alle medlemmer i samarbeidsklubbene våre: STIF; Sandar, HG Gokstad og Stokke. Inngangsprisen for alle andre er satt ned til 100 kr for hovedtribunen og 70 på uttrekkstribunen. Så får vi bare krysse fingre for at vi har nådd ut til mange nok til at det blir full hall, sier Anders Holand Pettersen.