Så er vi igang igjen! – Sandefjord
Marinkon Kurtovic er på plass som hovedtrener for elitelaget vårt i 1. divisjon. Han har et par måneder på seg før det braker løs med en ny sesong.

Så er vi igang igjen!

Vi skriver 6. juni og SH-gjengen er i full gang med forberedelsene til neste sesong. Under ny ledelse.

Det er en stund siden siste kvalifiseringskamp mot Fjellhammer. Etter noen ukers ferie, og solid dugnadsinnsats under Fjordcup, er gutta gang igjen med oppkjøringen til en ny sesong i 1. divisjon. Noen gamle er borte, noen nye er kommet til. Men det er nok først mot slutten av juli at vår nye trener Marinko Kurtovic får oppleve en tilnærmet fulltallig tropp.

Jotunhallen er for øyeblikket stengt på grunn av ombyggingsarbeider og ferdigstillelse, men snart skal den være klar for innrykk. Imens er Ormestadhallen et brukbart alternativ, samtidig som mange av øktene går med til styrketrening.

En-til-en instruksjon for Jakub Petrzela, vårt førstevalg i strekposisjonen nå som Tarik Repesa har takket for seg.


Torsdag var en stor gjeng spillere fra både herre- og rekruttnivået samlet i Ormestadhallen for en ny balløkt ledet av Marinko og ass trener Fredrik Svendsen. Det var trøkk fra første stund, og med hovedfokus på tempo i ankomstfasen, ikke ulikt det fokuset ex-trener Geir Oustorp også hadde.

Nå blir det treninger fram til rundt St Hans før spillere og trenere tar sommerferie i en måned omtrent. Så tar de fatt igjen på de siste ukene før det braker løs med NM-kamper i august og de første seriekampene rundt månedsskiftet august-september.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er IMG_2355-1.jpeg

Takket for seg. Johannes Gurrich, Victor Iversen, Tarik Repesa og Sander Ree-Lindstad er ikkje med når Sandefjord neste sesong gjør et nytt forsøk på å få en plass i REMA1000-ligaen. Det er heller ikke Magnus Galabuzi Segujja.