SH fra hall til vann – kan det gå bra da? – Sandefjord
Ta en nøye titt, så skjønner du sikkert hvordan denne SH-raketten skal utløses. Det er i hvert fall ikke med et underarmsskudd!!

SH fra hall til vann – kan det gå bra da?

Vi trives best i Jotunhallen. Lørdag skal vi i vannet. Ikke jo før jo heller, helst det motsatte. Kan SH-Raketten vinne hele greia?

Det er «Ta sjansen»-dagen i Sandefjord. Det kjente konseptet for alle som fulgte sommersendingene fra Holmenkollen på 1980- og 90-tallet. Med hjemmelagde farkoster av ulik art og kvalitet setter deltakerne utfor en rampe, ender opp i vannet, og skal komme seg rasket mulig frem til en stolpe for å ringe i bjella.

Sandefjord Håndball skal være med. Med SH-Raketten. En sjanseseilas iscenesatt med god hjelp fra Byggmesterfirma Andersen&Kristiansen. To av våre spillere, Noah Allerød og Selma Balaban, er skipper og mannskap – ikke nødvendigvis i nevnte rekkefølge. Målet er å bringe ytterligere heder og ære til en allerede heder- og ærefull håndballklubb.Det skjer på Brygga fra kl 13.30. Ta sjansen er en del av helgas «Bøljer i by´n»-arrangement, som starter med Bondens marked lørdag kl 10 og avsluttes med St Hans-feiring fra kl 15 søndag.

Noah og Selma skal som nevnt kjempe om trofeer. Ikke de vanlige, riktignok. Ikke kongepokaler og mesterskapstitler. I Ta sjansen gjelder andre regler.

Premier tildeles:
🏆 Raskest tid
🏆 Mest originale farkost
🏆 Mest komiske innslag
🏆 Beste heiagjeng
🏆 Største fiasko

Så mulighetene er mange. Lykke til! Og – velkommen alle hedere!!