Sesongoppkjøringen har startet! – Sandefjord
CHYZAS

Sesongoppkjøringen har startet!

Tirsdag var det slutt på ferien for Sandefjords herrespillere i 1. divisjon. Nå har de tre og en halv uke på seg før moroa starter med 2. runde-kamp i NM mot Notodden (16/8 borte) og serieåpning hjemme mot Falk 31/8. Innimellom kan det komme en cupkamp til, i så fall mot erkerival Runar!

Det er med andre ord ikke grunnlag for noen slowstart for Marinko Kurtovic og hans menn, og slik har det ikke sett ut heller. Håndballøkt på tirsdag ble fulgt opp av løpstest onsdag, ny håndballøkt torsdag og så blir det andre fysiske tester fredag. Uka avsluttes med ei formiddagsøkt med håndball i Jotunhallen lørdag.

Sander Rønning, Matias Haug, Kasper Olsen, Simon Danielsen, Victor Hedin og Kristian Strøm er alle nykommere i blått foran denne sesongen.


Marinko og medtrener Fredrik Svendsen har en stor og god seniorstall å bygge på. Inn på laget har kommet Sander Rønning (venstrekant fra Kolstad), Victor Hedin (venstre bakspiller fra OV Helsingborg), Matis Landsrød Haug (venstre bakspiller fra Nøtterøy), Kasper Olsen (strekspiller fra Nøtterøy), Simen Trøske Danielsen (høyre bakspiller fra Nøtterøy) og Kristian Strøm (midtback fra Haslum).

Det ser ut til at nykommerne allerede har kommet inn i varmen, og de er jo på alle måter i samme båt som Marinko: Ny i klubben, men ikke i håndballen. Og med et felles mål: Opprykk til REMA1000-ligaen. For det er blitt prentet inn i gutta allerede fra første dag. Målet er å spise kirsebær med de beste fra neste høst.

Lenge trodde vi det var nok en nykommer på laget, men så viste det seg å være Jakub Petrzela med ny sveis… 🙂



Programmet framover er lagt dag for dag. De fire første ukene er det to fysiske treninger og fire håndballøkter. Det blir treningskamper mot ØIF Arendal (fredag 2/8 kl 17 i Kragerøhallen), Follo (torsdag 8(8 kl 18 i Stil Arena), Drammen (lørdag 10/8 kl 13 i Stil Arena) og Runar (20/8, tid og sted ikkje avklart).

Runar er også trukket som motstander i 3. runde i NM, dersom vi slår Notodden. Den kampen skal spilles i Jotunhallen, men foreløpig er det ikke fastsatt noen dato.

Marinko Kurtovic (t.v.) og Fredrik Svendsen er det nye trenerparet for Sanderfjord Håndball-herrene.


Cupoppgjøret mot Notodden i Notoddenhallen 16/8 danner starten på en treningshelg på Gaustablikk.

Med andre ord, det meste er lagt til rette for at de blå skal kunne slå maksimalt fra seg når alvoret etter hvert setter inn og kampen om poengene tar til.

Litt utstyr å holde orden på før det braker løs med ny sesong. Geir Nordvold, Egil Oustorp og Espen Olsen har som alltid god kontroll.