Det ordnet seg til slutt: Slo Runar 34-26 – Sandefjord
Noah Allerød er tilbake igjen etter skade og er klar til oppgjøret mot Bodø i Jotunhallen i kveld kl. 18.00.

Det ordnet seg til slutt: Slo Runar 34-26

Etter en god åpning brukte Sandefjord-rekruttene nesten tretti minutter på å finne ut av Runars angrepsspill i 7 mot 6. Men når de først gjorde det, var saken biff.

Sandefjord mot Runar er en klassiker, uansett på hvilket nivå. Onsdagens møte i 2. divisjon var en kamp mellom to juniorlag, ispedd noen seniorer, og de blå viste at de har tatt ytterligere steg denne sesongen. For selv om det sto 13-13 til pause og 21-21 midtveis ut i den andre omgangen, satt vi egentlig bare og ventet på at Sandefjord skulle sikre seg den nødvendige ledelsen.

Anført av Martin Lundquist, Mikkel Ertsås og Albert Haukom, samt en god Eirik Haukedal i mål, startet hjemmelaget sterkt og lå en stund an til å gruse motstanderne fra Haukerød. Men så stoppet det opp, utlignet seg og Runar gjorde sitt taktiske angrepsbytte. Da var de til og med foran et øyeblikk på 12-11.

Sandefjord sleit med å forsvare seg og dreide heller ikke å utnytte at gjestene spilte uten keeper. De var alt for sent framme til avkast, helt til Martin Lundquist ved to anledninger midtveis i den andre omgangen sendte ballen i det tomme målet. Da løsnet det.

Til slutt sto det hele 34-26 til Sandefjord. Vi hadde sett bra spill fra alle posisjoner, og en målvakt Jonas Silsand Johannessen som fortsatte i Haukedals fotspor da han kom inn etter pause.

Så var det moro å se Noah Allerød bli toppskårer med åtte mål, at Mathias Riis Singdahlsen skåret sine to første mål for Sandefjord etter overgang fra Runar, og at de klarte å holde trykket oppe hele kampen ut. Som vi har skrevet før; det skal godt gjøres å ta fra oss plassen i 2. divisjon nå. Verre er det for Runar, som bare er poenget foran Falk under streken.

Sandefjords lag: Eirik Haukedal, Jonas Silsand Johannessen, Jonathan Thorstensen 2, Albert Haukom 3, Lasse Døsen 4, Noah Allerød 8 (4), Mathias Sindahlsen 2, Tobias Bredesen Haug 1, Mikkel Ertsås 6, Martin Lundquist 7 (2), Adrian Egan, Anton Mynster Kronborg 1, August Molander og Victor Iversen.