Svendsen etter seier: – Gutta sto fram da det gjaldt som mest! – Sandefjord

Svendsen etter seier: – Gutta sto fram da det gjaldt som mest!

Sandefjord-trener Fredrik Svendsen var fornøyd med forsvarsspillet og resultatet mot Tiller.

– Jeg skjønner hvis Tiller ser på de to poengene våre som et ran. Men det viktigste er tross alt å vinne. All ære til gutta som sto fram med vilje og tæl da det gjaldt som mest, sier Svendsen etter seier 22-20 over Tiller i Husebyhallen søndag.

Kampen ble avgjort de siste fire-fem minuttene, da Sander Linderud og kompani satte inn en sluttspurt som hjemmelaget ikke klarte å svare på.

– Fram til da var det lite å glede seg over angrepsmessig. Dårlig angrepsspill kombinert med tekniske feil gjorde at vi spilte atten minutter av andreomgangen uten å skåre et eneste mål. Da er det bare innsatsen i forsvar, kombinert med en god Johan, som gjør at vi kan vinne, sier Fredrik Svendsen.

Han legger til at han er ganske sikker på at Tiller kommer til å sikre seg poeng denne sesongen, selv om de foreløpig står uten.

– All honnør til dem. De gjorde det skikkelig vanskelig for oss. Tomålstap mot Viking TIF og tomålstap mot oss viser at de har noe å bidra med i denne divisjonen. Vi må være fornøyd med at det ble to poeng til slutt. Og jeg er ganske sikker på at det vil komme flere slike kamper framover. Da er det greit å ha denne kampen å tenke tilbake på!