På poengjakt mot Hundvåg – Sandefjord
Isabella Kolbrek og Sandefjord møter Hundvåg i Jotunhallen i dag kl 14.45.

På poengjakt mot Hundvåg

Sandefjord-damene spiller sin femte seriekamp for sesongen mot Hundvåg i Jotunhallen i dag kl 14.45. Målet er å doble antall poeng i løpet av dagen!

Én seier og tre tap, det er fasit for Petter Kjærnes og hans Sandefjord-lag før dagens kamp. Det har med andre ord vært så som så med poeng, men det skal også sies at de har hatt et tøft program etter den noe overraskende seieren over Sola 2 (31-25) i serieåpningen. Larvik Turn og Gjerpen 2 borte og Ålgård hjemme har gitt null poeng og 65-103 i målforskjell.

Mot Hundvåg er nok utsiktene til poeng atskillig lysere. Stavanger-laget ligger på nedrykksplass med fire strake tap, senest mot Flint 2 i Tønsberg lørdag (27-20). Når vi i tillegg tar med at Sandefjord hang godt med Ålgård i 45 minutter (20-22), og ungjentene leverte mer enn godkjent i Lerøy-kvalifiseringen for to uker siden, er det mye som tyder på at det kan bli en hyggelig ettermiddag i Jotunhallen.

Sandefjords lag i dag: Cecilie Wick Ullitz, Vivi Storvang, Camilla Bach, Hannah Parsons Haugen, Maja Gigernes, Helene Fure, Vilde Brenne Solli, Cecilia Carlander, Linnea Carlander, Isabella Kolbrek, Emma Werner-Myhre og Ella Elvegård.