Dagen da ingenting lyktes for Sandefjord: 21-30 – Sandefjord
Maja Gigernes kommer fri på 6-meteren mot Hundvåg søndag.

Dagen da ingenting lyktes for Sandefjord: 21-30

Det var ikke mye å glede seg over da Sandefjord møtte Hundvåg i Jotunhallen søndag. Selv om motstanderen hadde mange begrensninger, var de likevel for sterke og vant til slutt 30-21.

– Det er ikke ofte alt går galt, slik det gjorde i dag. Men det er bare en håndballkamp. Vi kommer sterkere igjen, jeg er ikke redd for det, sa Sandefjord-trener Petter Kjærnes etter kampen.

Han hadde sett laget sitt slite i nær sagt seksti minutter. De kom bakpå fra start, klarte å hente seg inn et par ganger i den første omgangen, men lå bak med fire (13-17) til pause.

Og i den andre omgangen var de aldri i nærheten av poengene. Tekniske feil, dårlige valg og til tider litt uflaks preget Sandefjord-laget, som måtte se at motstander Hundvåg sakte, men sikkert dro ifra. Selv om de ikke var noe stort håndballag var de gode nok til å slå Sandefjord denne gangen.

KAMPFAKTA
2. divisjon damer

Sandefjord Hundvåg 21-30 (13-17)
Sandefjord: Cecilie Wick Ullitz, Vivi Storvang, Camilla Bach 5, Hanna Parsons Haugen 2, Maja Gigernes, Helene Fure 5 (2), Vilde Brenne Solli 2, Cecilia Carlander 2, Linnea Carlander, Elise Andersen 2, Isabelle Kolbrek, Emma Werner-Myhre 1, Ella Elvegård 2.
Toppskårer Hundvåg: Silje Selstad 5.
Utvisninger: Sandefjord 1×2 min, Hundvåg 2×2 min
Dommere: Sindre Myrvang og Egill Ørn Thorarirsson