Drammen-Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Sandefjord

Drammen-Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Det ble liksom aldri spennende i Drammenshallen, for da Drammen satte fart mot slutten av den første omgangen så forsvant Sandefjord sakte, men sikkert ut av poengkampen. De spilte ikke dårlig, men det var langtfra bra nok til å slå en av sesongens medaljekandidater.

Klokka i hallen viste 12.43 av første omgang da Anders Jansrud sendte avgårde en ball som endte i nettmaskene bak Drammens nyutnevnte rekruttlandslagskeeper Sander Heieren. Selv om hjemmelaget tok føringen fra start, og ledet både 3-1 og 5-2, fikk de ikke ristet av seg gjestene fra Sandefjord. Anført av en glitrende Johan Hedlund Bergqvist i SH-målet hentet vi inn drammenserne gang etter gang. Fra nevnte 8-8 gikk det ytterligere fem minutter før hjemmelaget kom to mål foran, men etter hvert ble det gjort for mange feil. Drammen brukte de mulighetene de fikk og økte ledelsen sakte men sikkert til 17-13 ved halvtid.

Det virket som om Drammen tok best vare på de få minuttene med hvile. I løpet av ti minutter sto det 23-17. Sandefjord-feilene fra første omgang ble gjentatt og gjentatt, og selv om Drammen heller ikke leverte prestasjoner fra øverste hylle, så var det godt nok til å holde Sandefjord på tilstrekkelig avstand.

Gutta jobbet og jobbet, Johan i mål leverte til mye mer enn godkjent, men ballene spratt ikke vår vei i noen ende av banen. Det var nesten rart å se hvor mange returer Drammen klarte å fange opp og hvor mange Sandefjord gikk glipp av.

Vi sprakk aldri, det skal de ha. De holdt formasjonene, gjennomførte avtaler og forsøkte det de kunne. Denne kvelden var det bare ikke nok. Drammen vant fortjent 30-23.

Johan ble riktig nok kåret til Sandefjords beste spiller i kampen. Han endte opp med imponerende 39 i redningsprosent mot Heierens 33. Men selv ikke en strålende keeper kan vinne kamper aleine.

Målskårere mot Drammen: Kristoffer Norgren Olsen 6 (3), Fredrik Engelstad 4, Sander Wennberg Linderud 3, Anders Jansrud 3, Anders Hallberg 2, Magnus Galabuzi Segujja 1, Sander Ree-Lindstad 1, Sander Haakestad 1, Janis Pavlovics 1 og Tarik Repesa 1.

På bildet er det Sander Haakestad som forsøker seg fra venstrekanten. Han endte med ett mål mot Drammen.