Fjellhammer-Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Sandefjord

Fjellhammer-Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Sandefjord-gutta møtte bokstavelig talt veggen i Lørenskoghallen søndag. Fjellhammers keeper Loke Peter Brasen reddet 16 av 39 SH-skudd og sørget nesten alene for en vel fortjent hjemmeseier 28-23.

Oppgjøret mot Fjellhammer var en nøkkelkamp for SH-gutta, Seier ville høyst sannsynlig bringe dem forbi Haslum og opp på kvalifiseringsplass. Men seier var egentlig aldri et tema. På grunn av Loke Peter Brasen. Fjellhammers danske keeper ble kampens stooore spiller med en redningsprosent på 42. Når du misbruker nesten halvparten av sjansene dine, fortjener du rett og slett ikke å vinne.

Sandefjord ledet aldri denne kampen. Vi hadde ikke uavgjort en gang, bortsett fra på 0-0. Fjellhammer ville mest fra første sekund, hadde mest tempo i ballen, hadde de beste skytterne og den suverent beste keeperen. De økte ledelsen jevnt og trutt fra 1-0 til 16-10 ved pause, Sandefjord spilte seg til sjanser, men misbrukte dem. Ikke alle, men veldig mange.

Ny spenning
Midtveis i 2. omgang var hjemmelagets ledelse økt til åtte mål. Da kom Sandefjords beste periode. 22-14 ble til 23-19. Skåringer av Tarik Repesa (x2), Mats Mork, Anders Hallberg og Sander Linderud førte ny spenning inn i kampen. Det var tross alt fortsatt ti minutter igjen å spille, og bare fire mål bak.

I den perioden missett vi bare én gang. De neste seks minuttene bommet vi seks skudd på rad i tillegg til to tekniske feil. Poengene glapp ut av de såpeglatte hendene til Einar Veierøds menn. Fjellhammer skåret fire mål i den samme perioden, og med bare fire minutter igjen å spille ledet de 27-19. Slaget var så definitivt tapt.

Heldigvis tapte Haslum
Det var bare én «gladsak» søndag kveld: At Haslum tapte med mot Bækkelaget. Nå er det helt klart definert: Kampen om den siste kvalifiseringsplassen står mellom Haslum og Sandefjord. Haslum ligger ett poeng foran, og har svært vanskelige kamper igjen med Nærbø (H), Halden (B), ØIF Arendal (B) og Runar (H). De kan fort bli poengløse.

Vi har Bækkelaget hjemme neste søndag, deretter følger Nærbø (B), Runar (B) og Halden (H). Hvis Haslum ikke tar poeng, holder det med ett for oss siden vi er foran dem på innbyrdes oppgjør. Med andre ord, REMA1000-toget har ikke kjørt fra oss, men det står på perrongen klart for avgang, og duverden som vi må henge i stroppen for å rekke det!

Sandefjords lag: Sander Akerlie (20 %), Johan Hedlund Bergqvist (29 %), Håkon Økern 1, Anders Hallberg 3, Fredrik Engelstad 1, Simen Søgaard 3, Kristoffer Norgren Olsen 4, Sander Wennberg Linderud 4, Mats Skudvig Mork 1, Anton Mynster Kronborg, Sander Ree-Lindstad 2, Lasse Døsen 0, Anders Jansrud 1, Sander Haakestad 0, Espen Tokerud Røhmer 1, Tarik Repesa 2.

Bildetekst
Kristoffer Norgren Olsen fikk ikke så mange muligheter på venstrekanten mot Fjellhammer, men han skåret i hvert fall på de fire han fikk.