Nærbø-Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Sandefjord
Johan Bergqvist reddet nesten halvparten av skuddene som kom de siste tjue minuttene av kampen mot Ros. Det berget det ene poenget.

Nærbø-Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Sandefjord er i førersetet! Uavgjort 29-29 borte mot Nærbø var et bonuspoeng som førte klubben ett steg opp på tabellen, akkurat nok til å kapre den siste kvalifiseringsplassen. – Et utrolig viktig poeng. Og når vi tar poeng mot Nærbø borte så kan vi ta poeng fra Runar også, sier trener Einar Veierød før neste helgs møte med laget fra Haukerød.

Snakk om drama! Snakk om dramaturgi! I hjemmemøtet mot Nærbø tapte vi begge poengene på et litt slurvete angrep i kampens siste sekunder. I Nye Loen tapte vi det ene poenget i aller siste sekund, på et misbrukt straffekast, men vi satt igjen med ett preg likevel! Og det ene poenget kan bli så viktig! Så verdifullt! Så avgjørende!

Det ble en magisk blå kveld i Nye Loen. Sandefjord kjørte på fra start, ledet 5-0 etter 6 minutter og 7-3 etter elleve, 16-14 til pause og 26-24 da det var ti minutter igjen. Einar Veierøds menn førte egentlig hele kampen fra start og nesten til slutt. Johan Hedlund Bergqvist og Espen Røhmer førte an, så til de grader, og dro med seg resten av SH-gjengen. Det var et imponerende trøkk, en imponerende spirit, et vanvittig kollektivt kjør mot hele Nye Loen – med 16 spillere og 1300 tilskuere.

– Gutta gjorde jobben, så til de grader. Ja, vi kunne fått to poeng, men vi kunne jammen mistet begge også. Imponerende laginnsats, sier Einar Veierød. Han sto på sidelinja og så spillerne sine levere til Særdeles. Det er ikke så mange lag som tar poeng i Nye Loen. Nå er SH ett av dem. Det er ikke mange lag som tar poeng i Runarhallen heller. Kan SH bli ett av dem?

– Vi kan det. Vi er gode nok til det. Gutta vet det også, sier Einar Veierød.

Et poeng til slutt: Etter uavgjort mot Nærbø har Sandefjord tatt poeng mot alle klubbene i REMA1000-ligaen bortsett fra Elverum og Halden på de to sesongene vi har vært der. Halden kan vi gjøre noe med i siste serierunde….

Bildetekst
Johan Hedlund Bergqvist var STOOOR i 1. omgang mot Nærbø og endte på en redningsprosent på 36. En viktig bidragsyter til uavgjortresultatet i Nye Loen.