Før Arendal-kampen: – Tøft, men ikke umulig! – Sandefjord
Ingen flere jubelbilder med Einar Veierød på Sandefjord-benken. Nå har han gitt klubben beskjed om at nok er nok.

Før Arendal-kampen: – Tøft, men ikke umulig!

Det er ikke mange som venter poeng til bortelaget når ØIF Arendal og Sandefjord barker sammen i Sør Amfi i kveld (kl 17-00). Men trener Veierød har trua: – Da må vi kopiere de første 40 minuttene mot Drammen og forlenge med 20 minutter til!

Sør Arena er en fryktet bortebane. Marinko Kurtovics menn pleier å slå godt fra seg foran eget publikum, Men de er ikke uslåelige. For en drøy måned siden holdt Fjellhammer dem til 26-26. Og på bortebane har de også variert, bl.a. med tap for både FyllingenBergen og Nærbø.

I oppgjøret i Jotunhallen ble det for øvrig seier med seks mål (25-31) til Andre Bergsholm Kristensen, Olaf Richter Hoffstad og resten av Arendal-gjengen.

– Vi står ikke med lua i handa og tenker at dette løpet er kjørt for det har begynt, det kan jeg love. I kampen mot Drammen var det veldig mye bra, vi må prøve å gjenskape det beste fra den kampen. Hvis vi i tillegg treffer bedre med forsvars- og keeperspill, så har vi alltid mulighet for poeng – selv mot de antatt beste lagene, sier Einar Veierød.

Han viser også til den ustabiliteten Arendal har vist denne sesongen. Det er ikke gitt at de klarer å holde et stabilt høyt nivå denne søndagen heller.

Fire kamper før jul
Med kveldens kamp har Sandefjord fire kamper igjen før de kan ta juleferie. Etter Arendal venter Runar hjemme (4/12), Fjellhammer borte (13/12 og Viking hjemme (19/12). Tre utrolig viktige kamper i forhold til om. vi skal ha en mulighet til forlenget kontrakt med REMA1000-ligaen.

– Desember blir en viktig måned. Vi må være til stede, være klare når sjansene nå byr seg. Det nytter ikke å komme til stasjonen når toget har gått. Det vil være en helt annen følelse å vite at vi er ombord på REMA1000-toger også når vi skal feire jul., sier Veierød.

– Du håper på en gledelig advent og jul?

– Ja, virkelig. Plukker vi de poengene vi trenger de neste tre ukene så blir det en bra jul for både meg og resten av klubben!