Sandefjord-Bækkelaget Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Sandefjord

Sandefjord-Bækkelaget Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Kan vi håpe på fulle tribuner når Bækkelaget kommer på besøk søndag kl 18? I så fall kan gutta få den hjelpen de trenger for å sikre seg to svært viktige poeng.

Håndballivet til Einar Veierød og hans spillere ble brått endret onsdag kveld, da Haslum slo Nærbø 28-26 og dermed rykket fra Sandefjord i kampen om den siste kvalifiseringskampen. Nå skiller det tre poeng. Det vil si at seier over Bækkelaget ikke lenger er nok til å kapre denne 11. plassen på tabellen. Det må ytterligere ett poeng til. Minst.

Etter Bækkelaget møter vi Nærbø (B), Runar (B) og Halden (H).

Det var ikke ventet at Haslum skulle slå Nærbø. Men så slo plutselig Haslum-keeperen til med en redningsprosent på over 40, og da hjalp det ikke hvor mange gode sjanser Nærbø spilte seg til. Så små marginer er det i håndballen. Så små marginer er det i årets REMA1000-liga.

Nå krysser vi fingre for at de små marginene faller ned på Sandefjords siste i serieavslutningen. At vi klarer å ta de nødvendige poengene. At vi både i forsvar og angrep vinner de avgjørende duellene. At vi både er dyktige nok, men også ar den nødvendige flaksen som skal til for å lykkes.

Første sjanse kommer søndag. Kampen mot Bækkelaget er ikke blitt mindre viktig etter det som skjedde i Nadderud Arena onsdag. Så kjære SH-supporter, møt opp i Jotunhallen og gi gutta våre den drahjelpen de trenger og som de fortjener!

Bildetekst
Fulle tribuner og stormende jubel er det vi ønsker oss til kampen mot Bækkelaget søndag (kampstart kl 18). Dette bildet er fra et av mange møter med Runar.