Sandefjord-Drammen, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Sandefjord

Sandefjord-Drammen, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Når Sandefjord møter Drammen i Jotunhallen onsdag er det få blåkledde som tenker poengfangst. Drammen er et bedre lag enn oss og skal vinne 9 av 10 viktige oppgjør mot oss. Sannsynligvis i morgen også. Hvis ikke det blir den tiende kampen, da…

Kristian Kjellings mannskap åpnet med hjemmeseier 37-31 over Nærbø etter den lange juleferien. En seksmålsseier hvor Drammen underveis var oppe i hele ti måls ledelse (19-9), og som egentlig aldri var spennende. Gjestene fra Jæren ble til tider spilt ut av Drammenshallen, og i DHK-fronten gikk midtspillerne Sindre Aho og Gøran Sørheim, samt kantene August Baskår Pedersen og Ola Lillelien. Til sammen sørget denne kvartetten for 28 av Drammens 37 mål.

De tidligere Sandefjord-spillerne Viktor Petersen Norberg og André Bergsholm Kristensen leverte også varene. Viktor med 3 mål og 8 assists, André med en redningsprosent på hele 41.

Det blir med andre ord mange å passe på når REMA1000-ligaens nest beste lag kommer til Jotunhallen.

For Sandefjord blir det nok et litt annet fokus enn det trener Einar Veierød hadde sett for seg for bare noen dager siden. Minnene fra søndagens håpløse oppgjør mot Haslum (tapte 30-26) må slettes så fort som mulig. En god match onsdag, med den tælen og det trøkket som var så sårt savnet mot Bærum-laget, og laget kan være i rute igjen til de viktige kampene mot Bergen og Nøtterøy de kommende dagene.

Hør hva trener Veierød sier før Drammen-kampen:

Trener Einar Veierød håper på mer trøkk og tæl mot Drammen onsdag.

Begge de nevnte lagene tapte sine kamper denne helgen, Bergen for Kristiansand borte og Nøtterøy for ØIF Arendal borte. Onsdag kan Birk Inselseth og kompani ta viktige poeng hjemme mot Haslum, mens Nøtterøy ganske sikkert går på en ny smell hjemme mot suverene Elverum.

Nøtterøy har gitt fra seg sin toppskårer Amadeus Hedin til dansk håndball, og sliter i tillegg med mye uro internt. Det bidrar nok ikke til å øke poengsjansene mot Børge Lunds mannskap.