– Helt jævlig ikke å kunne bidra på banen! – Sandefjord

– Helt jævlig ikke å kunne bidra på banen!

Tarik Repesa er Sandefjords forsvarsklippe og strekgigant. Når laget hans møter hans gamle lagkamerater fra Kolstad torsdag, skjer det med 25-åringen trygt plassert på tribunen. – Jeg skulle så gjerne vært med! Det er helt jævlig å ikke kunne bidra når du ser at de trenger hjelp, sier Tarik Repesa.

Han kom til Sandefjord før fjorårssesongen. Etter to sesonger i Kolstad var det tid for et miljøskifte. Tarik sloss med Tom Kåre Nicolaysen, den kommende landslagsstreken, om spilletid. Det gikk oftest i Nicolaysens favør. Den høyreiste sør-trønderen (fra Orkanger, bygda til bl.a. Nils Arne Eggen), valgte å flytte til Sandefjord da han fikk sjansen.

Og han angrer ikke et sekund.

– Jeg dro for å få spilletid og for å ha det mer moro med håndballen. Jeg har fått rikelig med begge deler, så jeg kan ikke klage, nei, sier han.

Holdt igjen i skuddet
Klage gjør han imidlertid over å måtte tilbringe mer tid på ergometersykkel og i styrkerommet enn på håndballbanen. Han starter akkurat på sin tredje uke uten håndball. Tjue minutter før slutt i kampen mot Runar ble han holdt igjen i armen i skuddet. Smertene stakk umiddelbart, men Tarik fullførte kampen. Etterpå var det åpenbart at noe var feil.

– Jeg har hatt trøbbel med å bevege armen. De snakker om en leddbåndskade eller et rift i en muskel. Jeg håper det bare er en strekk, men MR-bildene gir sikkert svar. De har jeg ikke fått ennå. Nå har jeg mye større bevegelse i armen, men skuddet er neppe som det pleier å være, sier han.

Tarik om dagens Kolstad
Hør hva Tarik sier om dagens Kolstad-lag, og hvor mange han har spilt sammen med:

Fast økonomi-jobb
Tarik kom til Sandefjord med en økonomiutdanning i bagen og håp om en relevant jobb. Nå er han fast ansatt i Arvato Finans som kunderådgiver; det gir ham noe annet å tenke på enn en ødelagt arm. Men han innrømmer at det er vanskelig ikke å tenke håndball.

– Det er verre når du ikke kan bidra sjøl. Mye verre. Jeg skulle gjerne spilt mot Kolstad på torsdag, hvis det medisinske apparatet hadde sagt ja.

Ikke umulig
– Men det blir tøft uansett, Kolstad er blant topplagene?

– Det er de, men det er ikke umulig, slett ikke. Vi må bare sørge for å henge med fra start. De har mistet et par landslagsspillere (Nicolaysen og William Aarr), men har også fått inn gode erstattere. Og de er ikke så stabile som et topplag bør være, sier Tarik Repesa.

Kampen torsdag ser du i Jotunhallen kl 18.00. Kjøp billetter på SH-appen eller på nettet: https://sandefjord.woow.no/#!/match/buy/287.