Sandefjord Håndball-ØIF Arendal Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Sandefjord

Sandefjord Håndball-ØIF Arendal Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

– Vi er nok litt revansjesugne. Gutta har lyst til å vise at vi er bedre enn vi fikk vist mot Drammen.
Det sier Sandefjord-kaptein Fredrik Svendsen før kveldens kamp i Jotunhallen.

Helt siden terminlista ble offentliggjort har vi skjønt at det kunne bli knapt med poeng i de første serierundene, med borteåpning mot Drammen før hjemmekamp mot ØIF Arendal – to av topp fire-lagene i Norge.

Det var derfor ikke noen poeng som egentlig glapp i Drammenshallen søndag, det var nok mer den manglende følelsen av å yte på sitt beste. Spillerne fant ikke det rette tenningsnivået, ble for passive med ball og ga hjemmelaget mange kontringsmål på grunn av svake avslutninger.

– Vi vet vi kan bedre, og vi kommer til å vise det også i de kampene som kommer. Kampen mot Drammen var ikke representativ for Sandefjord anno 2020, sier Fredrik Svendsen.

Sjøl fikk han spille mer enn han hadde trodd mot Drammen, og i Jotunhallen i kveld (kampstart 18.30) er han på plass igjen, denne gang på bekostning av sin kapteinkollega Sander Ree-Lindstad. Sander og Jørgen Skalleberg hviler, mens Henrik Bjørntvedt Olsen og Janis Pavlovics kommer inn på hver sin kant.

– Det går stadig bedre med skulderen, heldigvis, sier Fredrik, som var igjennom en operasjon så sent som i februar, men som nå er tilbake på parketten. Om ikke 100 prosent fit for fight, så i hvert fall tett opptil.

Arendal mønstrer tre Sandefjord-gutter på sitt lag, alle med en tilknytning til Sandefjord og våre samarbeidsklubben. André Begsholm Kristensen er én av to keepere, Olaf Richter Hoffstad er Marinko Kurtovics førstevalg på venstrekant og Hermann Gjekstad, nykommer av året, opererer i tospann med Sander Løvlie Simonsen på høyrekanten. Hermann har også fått tillit fra straffemerket.