Sandefjord-Haslum HK, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Sandefjord

Sandefjord-Haslum HK, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

To lag i poengnød møtes i Jotunhallen søndag. Det er ikke så uventet at Sandefjord står med null poeng etter seks kamper, men de færreste hadde vel trodd at Haslum bare har sikret seg to.

Det har vært en skuffende sesong så langt for Tom-Eirik Skarpsno og Erlend Mamelunds menn. Og ikke minst, veldig varierende og uforutsigbar. De to poengene sikret de seg gjennom solide 37-30 over Halden i Nadderud Arena. Men så har de også tapt 33-20 for Runar borte, 37-24 for Elverum borte og i helga hele 36-21 hjemme for Drammen i kvartfinalen i NM.

Et Drammen-lag som de spilte jevnt med (tapte 26-24) i serien bare fire dager tidligere. De slet også fælt med å slå Nøtterøy (vant 28-26) i fjerde runde i cupen, og i går (onsdag) gikk de på et nytt nederlag i REMA1000-ligaen, denne gang med 26-27 mot Kristiansand i Nadderud Arena.

Med andre ord; det er helt umulig å vite hvor Haslum-haren hopper…

Haslum har vært en av de store håndballklubbene i Norge gjennom mange tiår. De kan vise til haugevis av topplasseringer i serie, sluttspill og NM helt siden de sikret seg sin første serie-bronse så tidlig som i 2003-2004, bare slått av Sandefjord TIF og Drammen. Og på deres egen Wall of Fame, som hedrer personer som har satt sitt preg på klubben, henger det tre bilder, to av dem er av nevnte Erlend Mamelund og Tom-Eirik Skarpsno.

Klubben har slitt litt med fornyingsprosessen de siste par-tre årene, noe som nok har bidratt til den manglende stabiliteten de har vist også i år. Kaptein Anders Røe er fortsatt den mest sentrale spilleren, men rundt ham mangler det kvalitet nok til å kunne kjempe med de beste. Anders Hallgren, som kom fra Follo før fjorårssesongen, leverer jevnt og trutt, men de savner venstrebacken Felix Lunde (ute med skade), og i det siste har de også slitt med skader på kantene Stian Brevik og Nikolai Strickland. Begge var imidlertid tilbake på banen mot Kristiansand.

Søndag kommer de til Jotunhallen, hvor de møter et Sandefjord-lag som i sin forrige hjemmekamp var utrolig nær poeng mot Nærbø. Kommer de nå?

Slik kan du sikre deg billett til kamp

Vi anbefaler at du bruker klubbens App, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!

Kjøp billett i Appen her (Appen må være lastet ned)

Kjøp billetten din på nett

Har du ikke klubbens App? Søk på #klubbnavn» i AppStore/Google Play og last den ned nå!