Sandefjord-Nøtterøy Håndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Sandefjord

Sandefjord-Nøtterøy Håndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Det heter at «ingen vet hvor haren hopper». De færreste vet hvilket lag Nøtterøy stiller med i Jotunhallen kommende lørdag heller…

Det har vært noen tøffe uker for laget fra Færder kommune. Uker med mye usikkerhet rundt klubbdrift og økonomi. Uker som resulterte i at alle spillere ble fristilt fra sine kontrakter, dvs at de kunne finne seg en ny arbeidsgiver hvis de ville det.

Og det var det åpenbart mange som ville. For av de som spilte mot Haslum sist søndag var det et fåtall som har vært med i 16-mannstroppene de tidligere kampene i sesongen. Og bare Kennie Boysen, Trygve Trangerud ,Theodor Jansen og Michael Jonassen kan regnes blant de «sikre» på laget. Når de møter oss i Jotunhallen lørdag (kampstart kl 18.00) blir det enda færre å spille for trener Robert Hedin, for mot Haslum røyk Jonassen achillesen og er ute for resten av sesongen.

Nye spillere er hentet opp fra egen rekruttstall. I tillegg har veteranene Mihael Gorensek, strekspiller med bakgrunn i Nøtterøy og Runar, og Jon Egil Eik (46), høyre bakspiller som har vært i både Nøtterøy, Runar og SH, trådt hjelpende til.

Frigitte spillere forsvant til store deler av norsk håndball. Espen Tokerud Røhmer kom til oss. Egentlig bare for å holde seg i håndballform, men allerede mot Kolstad ble han en del av Einar Veierøds mannskap. Dermed kan det godt være at han også får møte sin gamle klubb lørdag.

«Nødlaget» til Nøtterøy kjempet tappert mot Haslum, men måtte til slutt tåle et 26-28 tap. Det var faktisk først helt på slutten av kampen at gjestene fra Nadderud klarte å tilrive seg et bittelite overtak. Blant annet på grunn av solid keeperspill av helt ukjente Sigvart Kval, som leverte en redningsprosent på 39. Kval har utgjort keeperduoen sammen med Øyvind Varpe på Nøtterøys lag i 2. divisjon, hvor de for øvrig også ligger på nedrykksplass, poenget bak Sandefjord.

Det vi kan være sikre på er at Nøtterøy-gutta kommer til å kjempe også i Jotunhallen. Men basert på alle tenkelige parametre skal det likevel ikke være godt nok til å ta poeng. Hvis ikke Sandefjord leverer en tilsvarende kamp som mot Kolstad søndag…

Bildetekst
Amadeus Hedin holder et godt tak i trøya til Sander Wennberg Linderud i kampen i Nøtterøyhallen i høst. Hedin har forsvunnet til Danmark, mens Theodor Jansen (nr 7) er en av få gjenværende Nøtterøy-profiler på laget.