Color Line – Sandefjord

Color Line AS er blant Europas ledende rederier innen Europeisk nærskipsfart. Selskapet har en flåte på syv skip, og opererer fire internasjonale linjer mellom syv havner i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, med cruise på ruten mellom Oslo og Kiel, transport på rutene mellom Larvik og Kristiansand til Hirtshals, og transport og shopping på ruten mellom Sandefjord og Strømstad.

I tillegg til person- og godstransport, driver Color Line konferanse og messer, hotelldrift, restauranter, butikker, underholdning og turproduksjon.

Selskapet sysselsetter ca 2.400 årsverk i fire land, og er i dag det eneste rederiet i den internasjonale passasjer- og godstrafikken i regelmessig trafikk til og fra Norge, med skip registrert i norsk skipsregister og med norsk eierskap samt norsk hovedkontor.

Color Line transporterer årlig nesten fire millioner passasjerer. I tillegg transporteres ca 180.000 fraktenheter, som tilsvarer ca. 130.000 vogntog og utgjør eksempelvis rundt 13 prosent av antallet trailere som årlig passerer Svinesund på grensen mellom Norge og Sverige.

Navn:
Color Line
Adresse:
Strandpromenaden 18
Postnr/sted
3210 Sandefjord
Tlf
22 94 42 00