Fjordkraft – Sandefjord

Fjordkraft er en av våre viktigste samarbeidspartnere. Det har vært med oss i mange år, og forlenget nylig ut sesongen 2022-23. De kom inn i vår sponsorfamilie da vi trengte dem som mest og har vært en trofast partner siden.

På Fjordkrafts egen hjemmeside står det følgende:

Vi er hele Norges strømleverandør

Fjordkraft er en nasjonal strømleverandør som hver dag leverer strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor.

Hos oss er det ingen forskuddsbetaling, og enten du bestiller som privat- eller bedriftskunde får du en god strømavtale med fornøydgaranti. For oss er det viktig at våre kunder får mer for pengene. Derfor tilbyr vi også billige og gode mobilabonnement.

Har du spørsmål om strøm? Ring oss gjerne på 230 06100. Våre hyggelige kunderådgivere har vunnet flere priser for sin kundeservice og er tilgjengelig for deg alle hverdager. 

Fjordkraft er et børsnotert selskap, med over 2000 eiere. Største eiere er BKK og Skagerak Energi. Du finner vårt hovedkontor i Bergen. Vi har også avdelinger i Sandefjord, Trondheim, Sortland, Oslo og Stavanger.

Navn:
Fjordkraft
Adresse:
Østre Kullerød 3
Postnr/sted
3241 Sandefjord